Den 5 – 9 juni välkomnas alla till Syskonbandets dagar av gemenskap och årsmöte i Bollnäs!

”Den goda jorden” är temat för dagarna och detta kommer genomsyra det varierade programmet. Vi gästas av Karin Wiborn som är generalsekreterare i Sveriges Kristna Råd och engagerad scoutledare i sin församling. Hon håller i bibelstudium med oss utifrån dagarnas tema. Vi besöker Mobackes Trädgårdscenter där vi ges chansen att få lite grönare fingrar. Vi firar Nationaldagen och vi inspireras i hur vi kan åstadkomma en godare jord i fråga om klimat och rättvisa. På lördagen blir det årsmöte och förstås Öppen scen!

Bollnäs ligger i Helsingland och genom samhället rinner både älv och norra stambanans tåg. Vi håller till på Bollnäs folkhögskola som har nära till både natur och samhällets centrum. I juni kan vi räkna med att snön har smält och sommaren kommit och då går det utmärkt att svalka sig i Ljusnan som omgärdar skolan.

Möteslokal är utrustad med hörselslinga och ledarhundar är välkomna. Omgivningen, restaurang, lokal och rum är tillgängliga för rullstol. Alla rum har egen dusch och toalett. Som alltid är våra arrangemang fria från alkohol.

Tider:
Vi startar på onsdagskvällen den 5 juni med middag kl. 17 och avslutar på söndagen 9 juni vid kl. 14.

Resa: Till Bollnäs tar du dig enkelt med tåg och från stationen till skolan är det bara ca 1 km. Adressen är Skolallén 10, Bollnäs. Syskonbandet erbjuder resesubvention på den del av din resa som överstiger med 500 kr, med maximalt 700 kr.

Deltagaravgift:
1600 kr för del i dubbelrum
2200 kr för enkelrum
Barn 6-12 år 800 kr
De kraftigt subventionerade priserna gäller för betalande medlem och för dig som deltar för första gången i evenemang med Syskonbandet. I priset ingår mat, logi, programinnehåll, ledsagning, lakan och handduk. Enskilt bidrag är möjligt att söka fram till anmälningsdatumet.

Anmälan: görs senast den 8 maj till Tina på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. Anmälan är bindande fr.o.m. 8 maj och då ska också deltagaravgiften satts in på Plusgiro 36449-7. Avgift återbetalas mot uppvisning av läkarintyg minus en administrationskostnad på 10 %.

Från nord till syd, ung som gammal, alla är varmt välkomna!