Den 20-22 februari bjuder Syskonbandet in till en temahelg på Syskonbandet med fokus på bön.Bild på Syskonbandets sammanträdesrum

Vad är bön och på vilka sätt kan vi be? Det kommer vi samtala om och praktisera. Vi kommer be för Syskonbandet och för varandra och den som vill delar det som ligger på hjärtat, tankar om framtiden och vardagen, vad jag som människa går och tänker på. Vi delar också våra tankar om de större sammanhang vi alla ingår i så som föreningen, samhället och världen.

Denna gång träffas vi i Syskonbandets egen föreningslokal på Södermalm i Stockholm. Har du aldrig besökt vårt mysiga kansli så är detta en ypperlig chans. Övernattar gör vi på ett närliggande vandrarhem.

Tid: 20-22 februari 2015, start kl. 17.00 på fredagen och avslut kl. 14.00 på söndagen.
Resa:
Från Stockholms central tar du dig med tunnelbana till hållplats Skanstull eller med bil till Syskonbandets adress Gotlandsgatan 46. Syskonbandet erbjuder subvention på den del av din resa som överstiger 500 kr och med maximalt 700 kr.
Pris:
För mat och logi denna helg betalar du som medlem 850 kr, boende i tvåbäddsrum. Lakan & handduk finns att hyra för 75 kr men du kan också ta med egna. Bor du hemma eller ordnar ditt boende på egen hand är priset för helgen 450 kr.
Anmälan: Du anmäler dig senast den 23 januari till tina@syskonbandet.se eller 08-641 30 95.

Varmt välkommen!