Är du i 14-årsåldern eller känner någon som är det, som skulle vilja åka på ”konfaläger” men som är osäker på hur det praktiska ska lösa sig för dig eller den personen som har en synnedsättning? Kom med på Equmeniakyrkans kristendomsskola på Sjövik genom Syskonbandet!

Equemniakyrkan är den nya kyrkan som bildats av att Baptistförbundet, Metodistkyrkan och Missionskyrkan slagit sig samman. Varje sommar har de två veckors Kristendomsskola på Sjöviks folkhögskola som alla är välkomna till oavsett tro, tycke och var du bor. Det riktar sig till alla som i sommar agått ut 7:an eller 8:an. För den som är lite äldre, redan gått kristendomsskolan eller konfirmation så finns möjligheten att gå fördjupningsåren. u kan förvänta dig två intensiva veckor fyllda av glädje, allvar och undervisning om kristen tro!

Syskonbandet ordnar så att ledsagare finns till hands för dig som är i behov av det så att du ska kunna känna dig trygg med orienteringen på plats och för att kunnaa delta fullt ut. Vi ser också till att undervisningsmaterial med mera finns tillgängligt på det sätt som fungerar bäst för dig.

Tidpunkt: 27 juni – 9 juli 2016
Plats: Sjöviks folkhögskola utanför Avesta i södra Dalarna. Skolan är omgiven av vatten, skog och åkrar och är en helt drog- och alkoholfri plats.
Pris: 3900 kr för hela vistelsen. Tänkt på att möjlighet kan finnas för dig att söka bidrag hos din församling, kommun, hos Syskonbandet m.m.
Anmälan & frågor: Välkommen att höra av dig till Syskonbandet på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. Anmälan till Sjövik ska göras på särskild folder senast den 29 mars och då ska anmälningsavgift på 300 kr också ha inkommit. Antalet platser är begränsat så vänta inte!

Här hittar du Equmeniakyrkans och Sjöviks folder om lägret: Folder2016 ↓ Read the rest of this entry…