Syskonbandsträffen i Stockholm 2017
Alla är välkomna till dessa träffar som alltid inleds med en måltid, följt av intressanta inslag, andakt och god gemenskap!

Plats: Restaurang Matborgen, Sandsborgsvägen 52, Enskede (SRF-huset), T-bana hållplats Skogskyrkogården.
Tid: 16.00-18.20
Pris: 80 kr (kontanter) som inkluderar mat, kaffe, föredrag och gemenskap

5 september                    ”Allsång & sång om allt” Alvar och Eva Almqvist, körledare och organist i såväl Pingskyrkan Rörstrand som Svenska Kyrkan, bjuder oss på svängiga toner och vi får sjunga med i välkända sånger.

3 oktober                          ”En titt i backspegeln” Gunilla Dortz tidigare sjukhuspräst inom rättspsykiatrin, tar en titt i backspegeln och talar om livets alla mirakler”. Dessutom kommer Per och Anneli och musicerar.

14 november                   ”Sång & gås” Två härliga musikanter underhåller och i Mårten Gås tider som råder blir det ”Falsk gåsmiddag” (kalkon, sås, potatis och tillbehör).

5 december                     ”Strålande Jul” Terminsavslutning och julfest som bjuder på juliga inslag, julmatstalrik, allsång med julens mest älskade sånger med mera.

Har du frågor eller vill du anmäla dig till träffarna, ring Maud Lindberg, tel. 0733-54 41 41. Vill du veta mer om Syskonbandet så är du också välkommen att kontakta vårt kansli på tel. 08-641 30 45 eller 08-641 30 95.
Syskonbandsträffen i Stockholm genomförs i samarbete med studieförbundet Bilda

 

Skåneträffar i Malmö
Syskonbandet och Frälsningsarmén i Malmö bjuder in dig till träffar för kristna synskadade i Skåne!
Mackan Andersson, som är medlem i Syskonbandet och omsorgspastor i Frälsningsarmén, välkomnar och styr upp dessa träffar. Vi träffas i Caféet i Frälsningsarméns lokal som ligger nära stationen i Malmö och börjar med att äta kvällsmat tillsammans. Träffen kretsar kring gemenskapen och andakt. Planen är att mötas på detta sätt varje första torsdag i månaden kl 17-19, men ni som vill vara med regelbundet och träffas kan påverka tidpunkten om annat visar sig passa bättre för gruppen.

Plats: adressen till Frälsningsarmén är Hyregatan 3B, Malmö. Kommer du med tåg till stationen så kan du bli mött där en stund innan för att gå tillsammans till Hyregata.
Tid: Kontakta Mackan Andersson för tidpunkt till nästa träff.
Pris: Billigt självkostnadspris för kvällsmaten.
Kontakt: Ring eller maila Mackan för att meddela att du kommer eller om du vill veta mer, 070-656 15 30 e-post: Marcus.Andersson@fralsningsarmen.se.
Välkommen!


Träffar i Umeå
För info ring Syskonbandet 08-641 30 95.

Har Du intresse av att träffa kristna synskadade där du bor? Hör av dig så kan vi på kansliet förmedla kontakt och stödja er som vill starta upp en lokal grupp!