Bild på SörgårdenDen 26-28 februari 2016 bjuder vi tillsammans med den kristna Ashramrörelsen i Sverige in till en helg för ungdomar och unga-vuxna, på mysiga Sörgården i Värmland!

Vad är ashram?
Ashram handlar om att strunta i vardagens bestyr med skolan, jobbet, eller sysslolösheten för någon dag och istället sjunga lovsång, be och prata om olika ämnen i smågrupper, lyssna på bibelundervisning, äta och ha trevligt tillsammans med andra.

Andreas Hultsten, som är pastor i Missionskyrkan i Forshaga kommer vara med oss och hålla i några samlingar och lovsången från sin gitarr. Andra ledare för helgen är Bengt Ohlsson från Kristna ashramrörelsen och Tina Hanson från Syskonbandet. Ledsagare kommer också finnas till hands. Ledarhundar är välkomna att komma med.

Tider: Vi startar på fredagen 26 feb med att äta tillsammans kl. 18.00 och avslutar med lunch kl. 13.00 på söndagen 28 feb.

Plats & resa: Kristna Ashramrörelsens egna kursgård Sörgården, med adress Klaxås Sörgården 10, Kil, med knappa 3 mil till Karlstad. Det går bra att bli hämtad vid tågstationen i Fagerås eller i Kil, även vid Karlstads flygplats. Syskonbandet subventionerar den del av din resa som överstiger 500 kr, maximal subvention på700 kr.

Ta med: Lakan & handduk, finns annars att hyra för 70 kr, inneskor och gärna musikinstrument.

Pris:
Syskonbandets subventionerade pris för medlemmar är i flerbäddsrum
480 kr för dig upp till 25 år
680 kr unga vuxna över 25 år
Ordinariepris 890 kr i flerbäddsrum (finns även dubbel- och enkelrum)

Anmälan: Gärna redan nu men senast den 1 februari till Tina på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. Du är välkommen att höra av dig!

Vill du veta mer om kristen ashram? Gå in på www.kristnaashram.se eller läs tidningen Syskonbandet nummer 8 2014. Du kan också läsa Ashrams allmänna folder om denna helg och där får du också se hela programmet   Folder – Ashram för ungdomar och unga vuxna