Andlig friskvård i form av andakt och kreativt bibelstudium blandas med praktiska övningar för kroppen. Vi får prova på dans som motionsform, lära oss enkel massage, avslappning och balansträning. Vi får också träna oss i att använda alla sinnen och hela kroppen i bibelläsningen då vår medlem Ann-Christine Folke leder oss i bibliodrama i vilket hon går ledarutbildning.

Helgen kommer utan tvekan bli full av roliga och intressanta inslag och god gemenskap! Unga, gamla och mittemellan inbjuds, programmet passar för alla och vi har gemenskap över generationsvariationerna.

Datum och tider: 18-20 mars. Vi startar kl 16.00 på fredagen och avslutar ca 14.30 på söndagen.

Plats och resa: Härnösands folkhögskola ligger uppe på Murberget i Härnösand och adressen dit är Murbergsvägen 32, 871 50 Härnösand. Det går att ta sig med tåg till Härnösands station och med flyg till Härnösands/Sundsvalls flygplats, därifrån drygt tre mil till folkhögskolan. Meddela hur och när du anländer så kan eventuellt samåkning eller hämtning ordnas. Syskonbandets vanliga subvention för deltagares resa gäller. Du ersätts om så önskas alltså för den del av din resa som överstiger 500 kr och med maximalt 700 kr.

Boendet: Du bor i enkel- eller tvåbäddsrum. Alla rum har dusch och toalett, tv och trådlöst internet. Lakan och handdukar ingår. Anläggningen är handikappanpassad och ledarhundar är välkomna.

Priser: För två nätters logi, mat under hela helgen, och allt helginnehåll gäller följande subventionerade priser för alla deltagare:
1000 kr för boende i tvåbäddsrum och 1150 kr för boende i enkelrum.

Anmälan: Anmälningar för att delta denna helg har redan börjat trilla in så vänta inte med din anmälan, först till kvarn är det som gäller och vid fullbokning har norrlänningar förtur! Allra sista dag för anmälan är den 28 februari. Ring till Tina Hanson på telefon 08-641 30 95, och ange vid anmälan ditt önskemål om boende och eventuell specialkost.

Varmt välkommen!