Du bjuds in till Syskonbandshelg den 15-17 februari 2019 i Södra Sunderbyn mellan Luleå och Boden!

Tema och programinriktning för helgen är ”Att uttrycka sig med kroppen”.

Det är en bön- och gemenskapshelg där kroppen och inte bara orden ska få användas som uttryck. Vi får prova på och dela erfarenheter av olika sätt att använda kroppen i bön, symboliska gester och rörelser till musik. Vi får också uttrycka oss med händerna i 3D-konst. Vi stillar oss i tyst bön och kristen änglameditation. Sjunger tillsammans gör vi och är i god gemenskap under många goda måltider.

Vi håller till på Sunderby folkhögskola 14 km från centrala Luleå. Det finns enkel-, dubbel- och flerbäddsrum, alla med egen toalett och dusch. Lokalerna är tillgängliga för rullstol och ledarhundar är välkomna. Som alltid kommer ideella ledsagare finnas till hands.


Tider:
Vi startar med middag tillsammans kl 17 på fredagen. På söndagen tar vi oss gemensamt för att fira gudstjänst i Luleå Missionsförsamling där vi också äter lunch före hemfärd vid ca kl 14.

Resa: Adressen till folkhögskolan är Kråkbergsvägen 7, Södra Sunderbyn. Från Luleå central är det 1,5 mil och det går tåg och bussar till Södra sunderbyn. Till Luleå flygplats är det ca 2 mil. Hör av dig om du önskar åka samtidigt med andra i gruppen. Du erbjuds resesubvention på den del av din resa som överstiger 500 kr (maximalt 700 kr).

Pris: 1300 kr i dubbelrum 2000 kr i enkelrum Detta är subventionerad deltagaravgift för medlemmar och dig som deltar för första gången på evenemang med Syskonbandet.   Medlem har möjlighet att ansöka om Enskilt bidrag hos Syskonbandet för ytterligare subvention. Ansökan ska vara inkommen senast anmälningsdagen.

Anmälan: senast 15 januari till tina@syskonbandet.se eller 08-641 30 95. Anmälan är bindande fr.o.m. 15 jan och deltagaravgiften sätts in före helgens start på Plusgiro 36449-7. Avgift återbetalas mot uppvisning av läkarintyg minus en administrationskostnad på 10 %.

Alla är mycket varmt välkomna!