Tisdagen den 17 maj är du välkommen att gå en liten pilgrimsvandring kring Tyresö kyrka och slotts vackra omgivning utanför Stockholm tillsammans med oss!

”Stockholms pilgrimscentrum i Tyresö använder pilgrimsvandringen som ett redskap för reflektion, gemenskap och fördjupad tro i en kristen kontext som kan sammanfattas så här:
Vi är alla på väg. 
Vi slår följe längs vägen.
Vandringen på livsvägen öppnar för möten
med varandra, oss själva och Gud.”


Majken Öst-Söderlund som är pilgrimsutvecklare och känd för många av oss sedan hennes tid i Syskonbandet, och Jonas Bodin som är diakon och jobbar på Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö leder vår vandring mellan Lönnebos frälsarkranspärlor. Denna vandringsväg är lättillgänglig för alla och knappt tre kilometer lång som vi går i lugn takt. Ledsagare kommer finnas till hands för dig som anmäler ditt deltagande i förväg.

Start kl. 8.30 vid Pilgrimscentrum med adress Kyrkvägen 6 Tyresö. Kollektivt tar du dig dit med buss 875 från Gullmarsplan mot Tyresö kyrka och kliver av på ändhållplatsen, Tyresö Kyrka. Kl. 12.00 slutar vår vandring och då fortsätter de som vill gemenskapen med lunch till självkostnadspris på Tyresö slotts värdshus.

Ring Syskonbandets kansli om du är intresserad att delta.