Den 23-25 februari bjuds det äntligen in till en temahelg med gemenskap i musikens tecken!

Vi återvänder till Glimåkra folkhögskola i nordöstra Skåne. Skolan som är en ombyggd prästgård från 1700-talet vilar på en kristen grund med koppling till EFS. Kurser som erbjuds på skolan är bland annat Gospellinje, Keramik, Seniorkurser, Esport och spelidéer, samt preparandkurs för synskadade ungdomar.

Denna helg lär och leker vi musik. Vi vidgar våra musikaliska vyer genom att dela musikens betydelse med varandra. Självklart kommer vi också sjunga och spela nya och gamla sånger tillsammans så ta med dig dina instrument! Du behöver inte själv kunna spela något instrument utan du behöver bara vara nyfiken på musik och öppen för att lära dig om musik, vara i musik och med andra personer. Vi kommer också att medverka med sång i gudstjänst.

Tid 23-25 februari (vecka 8) 2018, start med kvällsmat kl 17.00 på fredagen och avslut ca kl 14 på söndagen.

Plats: Glimåkra folkhögskola. Du tar dig enklast med tåg till Osby station och sedan färdtjänst 1,3 mil till Glimåkra folkhögskola. Meddela om du behöver samåka med andra. Söndagen avslutas gemensamt efter gudstjänst och mat i Osby Pingstkyrka.

Deltagaravgift & resesubvention: 850 kr per person för medlem och för dig som kommer med för första gången på evenemang med Syskonbandet. Du erbjuds resesubvention på din resa som överstiger 500 kr, maximal resesubvention är 700 kr. Kom ihåg att du har möjlighet att ansöka om Enskilt bidrag hos Syskonbandet för ytterligare subvention så att du kan delta. Ansökan ska vara inkommen senast anmälningsdagen.

Anmälan: Senast den 26 januari, och från det datumet blir anmälan bindande, till Tina på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller så vänta inte med din anmälan!