Vi återvänder till Tollare som blev en succé förra året!

Tollare folkhögskola ligger naturskönt vid vattnet, med gröna och lummiga ytor och även trivsamma inomhuslokaler, endast en mil utanför centrala Stockholm. Att även maten på Tollare ger stor tillfredställelse fick vi som var med förra året också smaka oss till!
   Vi får besök av Elise Lindqvist, också kallad ”Ängeln på Malmskillnadsgatan” i dokumentär som nyligen sändes i SVT. Hon berättar om sitt liv, hur det förvandlades från mörker till ljus, och hur det lett till det engagemang hon idag har för de prostituerade kvinnorna i Stockholm.
   Åsa Knutsson, socionom och folkhögskolelärare på Tollare, gästar oss också och ger oss verktyg i hur man kan gå vidare från svåra upplevelser i livet. Dagarna kommer i övrigt att innehålla andakter, gudstjänstfirande, årsmöte, utflykt, rörande aktivitet och god gemenskap vågar garanteras!

Ledarhundar är välkomna och trevliga promenadstråk finns som lämpar sig för rastning åt både människans och hundens ben. Området och lokalerna är handikappvänliga. Konferenslokalen är utrustad med hörselslinga. På rummen finns dusch och toalett. Lakan och handduk ingår. Bastu, gym och utomhusbowling finns för de som vill aktivera sig lite extra.

Nytt för i år är att ett lovsångsteam efterlyses! Stunder av psalm- och lovsång brukar uppskattas vid andakterna och vid dessa hoppas vi i år att det finns några bland er medlemmar som skulle vilja leda oss alla i sången. Hör av dig till Tina om du är en av dem!

Tid: Start onsdagen den 16 maj kl 17.00. Avslut söndagen den 20 maj kl 14.00

Adress och resa: Tollare folkhögskolas adress är Åhlbergs väg 1 Saltsjö-Boo. Med kollektivtrafik tar du dig dit på 20 minuter med buss från Slussen i centrala Stockholm, hållplatsen heter Tollare och därifrån 500 meters promenad.

Pris: För mat, logi och allt programinnehåll för alla dagar samt ledsagning gäller följande priser
För medlemmar som betalt sin medlemsavgift 2012 samt ungdomar 13-15 år
Del i tvåbäddsrum: 1900 kr
Enkelrum: 3100 kr
Förr övriga gäller följande ordinarie priser
Del i tvåbäddsrum: 3800 kr
Enkelrum: 5000 kr
För barn 3-12 år i föräldrars sällskap är priset 790 kr

Anmälan: Senast den 20 april till Tina Hanson på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se

VARMT VÄLKOMNA!