Är du sugen på att läsa en bok med kristen anknytning och chans att prata med andra om det du läser ? Då kan du vara med i bokcirkel på distans som vi startar upp i Syskonbandet !

Blir intresset stort så kan det bli flera grupper som läser samma bok. Det kan också bli en fortsättning med nya böcker när den första är läst. Har du själv förslag på böcker ? Skulle du själv vilja prova att hålla i en sådan här bokcirkel ? Skicka in dina förslag !

Alla böcker vi väljer finns eller blir inlästa som talböcker, gärna också punktskrift.

Den bok som du nu bjuds in till att läsa och prata med andra om är ”Stairway to heaven” av Syster Sofie. Så här sammanfattas boken på Legimus:

Den nittonåriga Sofie Hamring bor i kollektiv i Bromma på 1970-talet. För att ta reda på existensens djupaste hemlighet ger hon sig ut i världen. Hon besöker indiska ashram, New Age-kollektiv, Jesusfreaks i Australien, terapifolk på madrasserade källargolv i Stockholm. Resan slutar i klostret Sankt Dominikus utanför Lund, där Sofie lever som syster i dominikanorden.


Tid: Primärt Tisdagar kl 19.00-20.30. 6 tillfällen med start senare i september. Tiden är flexibel om gruppen har annat gemensamt önskemål och den startar upp så snart gruppen är fylld.

Samtalsledare: Hjördis Lindström, medlem i Syskonbandet och pianostämmare från Boden

Var: Det spelar ingen roll var du bor utan alla kan vara med ! De som utgör gruppen börjar med att höras i ett telefonmötesrum. Om de sedan önskar så kan de istället höras tex via Skype, Zoom eller annan enkel lösning.

Anmälan: Senast 15 september men först till kvarn är det som får plats i denna bokcirkel som är begränsad till 5 personer så dröj inte med din intresseanmälan ! Kommer du inte med till denna omgång så får du förtur till nästa bokcirkel. Välkommen med din anmälan till Hjördis på hjordis@hjordis.se eller ‭070-538 41 08.

Denna studiecirkel görs i samverkan med Studieförbundet Bilda.