Gemenskap och gestaltning av tro

Välkomna till en helg av gemenskap och kreativ reflektion!
Den 16-18 november på Strömbäcks Folkhögskola, Umeå
Helgen görs i samarbete med Studieförbundet Bilda

Upplägg
Vi startar på fredagen med att äta middag tillsammans kl 17.00 och därefter har vi en introducerande samling med presentation och andakt före kvällsfika. Lördagen blir en kreativ dag där vi med handledning av Anna Gradin, pedagog och bibliodramaledare från Vännäs, kommer att använda våra händer, vår fantasi och våra sinnen. Vi kommer göra en djupdykning i en bibeltext och låta den beröra oss. En dag för upplevelse, samtal och reflektion! Helgen avrundas med att vi på söndagen firar gudstjänst tillsammans, äter lunch och avslutar kl 15

Platsen
Vi kommer att bo och hålla till på Strömbäcks folkhögskola. Strömbäck ligger naturskönt invid Umeälven, 2 mil söder om Umeå. Skolans verksamhet drivs med en kristen profil, med EFS och Svenska kyrkan som huvudmän, och har en policy av drogfrihet.

 Resa
Med tåg, buss eller flyg tar du dig enkelt till Umeå. Enklast är att därefter ta färdtjänsttaxi för dig som har den möjligheten. Hör av dig om du önskar sammanstråla för gemensam resa så kan det ordnas. För din resa erbjuds du subvention för det som överstiger 500 kr och med maximalt 700 kr.

 Pris
För alla medlemmar och för dig som är med på ett arrangemang med Syskonbandet för första gången gäller följande subventionerade pris
1200 kr del i 2-bäddsrum
1500 kr i enkelrum
För barn 6-12 år i föräldrars sällskap
400 kr (under 6 år är med utan kostnad)
För övriga gäller följande ordinarie pris
1700 kr del i 2-bäddsrum
2000 kr i enkelrum
I priset ingår all mat, logi, programinnehåll och ledsagare kommer finnas till hands. Varje rum har egen dusch och toalett. Lakan och handduk ingår i priset, men tar du med eget blir det 100 kr billigare för dig.

Anmälan
Hör av dig till Tina för mer information och anmälan senast den 15 oktober. Telefon 08-641 30 95.

Varmt välkommen!