I sommar anordnar Syskonbandet ett läger för hela familjen!

Platsen är Strandgården, en liten camping och lägergård med   
kristen grund som är belägen strax utanför Halmstad på Hallands vackra västkust. Vi kommer bo i Strandgårdens  nyrenoverade vandrarhemsrum något stenkast från stranden.
    
 Förutom tillfället att njuta av sommar och bad tillsammans så deltar vi i aktiviteter som Strandgården erbjuder så som barnkalas, prova på hantverk och trummskola. Vi kommer också ha andakter, delta i gudstjänst och våra egna samlingar där både barn och vuxna får möjlighet att dela sina erfarenheter av hur det är att vara del av en familj där en eller flera har en synnedsättning.

För vem: För dig och din familj där någon av barnen eller föräldrarna har en synskada. Känner du några som kan ha glädje av att delta i detta evenemang så tipsa gärna om detta!

När: 11-15 juli (v 28)

Pris: Syskonbandet erbjuder följande subventionerade paketpriser där mat, logi, programinnehåll och tillgängliga ledsagare ingår
Vuxen 1300 kr
Barn 3-12 år: 700 kr
13-18 år: 900 kr
Syskonbandet subventionerar även den del av din resa som överstiger 500 kr och med maximalt 700 kr.

Anmälan och info: Du är varmt välkommen med din anmälan för dig och din familj eller för mer information till Tina på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se! Anmälan behöver inkomma senast den 11 juni.