Syskonbandsdagarna i Yxnerum som var tänkta till månadsskiftet april-maj flyttas till 13-16 augusti. De blir nu kortade med en dag då ingen röd dag utgör långhelg och årsmötet kommer heller inte uppta en av dagarna. Annars blir temat för dagarna detsamma och innehållet ungefär likadant. När det nu förläggs i semestertider så hoppas vi extra många av er ska kunna komma och få riktigt sommarhärliga dagar tillsammans!

Frid är temat för dagarna. I bibelstudium/seminarium om frid i Bibeln och bön gästar oss Fredrik Lignell, pastor i Ryttargårdskyrkan i Linköping. Han är en uppskattad talare och har skrivit den uppmärksammade boken Bottenkänning.
I seminariet ”Kroppsfrid” får vi tips och övningar för kroppslig och inre lugn. Vi kopplar av tillsammans i bad, bastu och jacuzzi. Det blir andakter, sång och Öppen scen. I Forum Syskonbandet får alla möjlighet att vara visionära. Det ges chans att delta i gudstjänstverkstad och vi firar gudstjänst i Yxnerums kyrka på söndagen. Vi är i lugn och god gemenskap och njuter av god mat. För den som vill aktivera sig extra finns det bland annat hinderbana, biljardbord, badminton, roddbåt, pool och klar sjö att doppa sig i för den badsugne.

Yxnerums hotell- och konferensanläggning drivs numera i kristen regi. Den ligger vid sjön Yxningen utanför Åtvidaberg och 4,5 mil från både Linköping och Norrköping. Vi bor i dubbel- eller enkelrum med dusch och toalett. Ledarhundar är välkomna och anläggningen är tillgänglig för rullstol. Hörselslinga kommer finnas i samlingslokalen. Som alltid kommer det finnas ideella ledsagare till hands. Våra arrangemang är fria från alkohol.

Ny och gammal i föreningen, ung och äldre, från alla vädersträck – ALLA är välkomna till dessa dagar !

Tid: Vi startar torsdagen 13 augusti med middag kl. 17.00 och avslutar söndagen 16 augusti efter gudstjänst och lunch vid kl. 14.00.

Resa: Gemensam buss är bokad och erbjuds från Norrköping C kl. 15.00 på torsdagen och tillbaka på söndagen med ankomst senast kl. 15.00. 200 kr tur & retur för att åka med bussen.

Deltagaravgift:
1500 kr för del i dubbelrum
1900 kr för enkelrum
Barn 10-15 år 750 kr

De mycket kraftigt subventionerade priserna gäller för betalande medlem och för dig som deltar för första gången i evenemang med Syskonbandet. I priset ingår mat, logi, programinnehåll, ledsagning, lakan och handduk. Enskilt bidrag är därutöver möjligt att söka fram till anmälningsdatumet.

Anmälan: görs senast den 13 juli, men gärna förstås tidigare än så, till Tina på Syskonbandets kansli tel 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se.
Anmälan är bindande fr.o.m. 13 juli och då sätts också deltagaravgiften in på Plusgiro 36449-7. Avgift återbetalas mot uppvisning av läkarintyg minus en administrationskostnad på 10 %.

Varmt välkommen med frågor och anmälan !