Med förnyat hopp om att vi ska kunna mötas i veckan efter Midsommar bjuds du nu in till Syskonbandsdagar 30 juni – 4 juli. Temat är Frid och platsen Yxnerum, precis som det var tänkt i fjol. Alla är välkomna till dagar av gemenskap, årsmöte och intressant program i vacker miljö ! 

I bibelstudium/seminarium om frid i Bibeln och bön gästas vi av Fredrik Lignell, pastor i Ryttargårdskyrkan i Linköping. Han är en uppskattad talare och har skrivit den uppmärksammade boken Bottenkänning. 

I seminariet ”Kroppsfrid” får vi tips och övningar för kroppslig och inre lugn. Vi kopplar av tillsammans i bad, bastu och jacuzzi. Det blir andakter, sång och Öppen scen. I Forum Syskonbandet pratar vi om föreningens framtid, förslag och visioner. Lördagen ägnar vi åt årsmöte. Det ges chans att delta i gudstjänstverkstad och vi firar gudstjänst tillsammans på söndagen. Vi är i god gemenskap och njuter av god mat. För den som vill aktivera sig extra finns det bland annat hinderbana, biljardbord, badminton, roddbåt, pool och en klar sjö att doppa sig i för den badsugne. 

Yxnerums hotell- och konferensanläggning drivs i kristen regi. Den ligger vid sjön Yxningen utanför Åtvidaberg, 4,5 mil från både Linköping och Norrköping. Vi bor i dubbel- eller enkelrum med dusch och toalett. Ledarhundar är välkomna och anläggningen är tillgänglig för rullstol. Ideella ledsagare kommer finnas tillhands. Har du själv någon som kan vara med för att hjälpa till är det välkommet, denne deltar då utan kostnad. Våra arrangemang är fria från alkohol.

Dessa dagar görs i samverkan med studieförbundet Bilda.

Tid: Vi startar onsdagen 30 juni med middag kl. 17.00 och avslutar söndagen 4 juli efter gudstjänst och lunch vid kl. 14.00, se program här.

Resa: Gemensam buss är bokad och erbjuds från Norrköping C kl. 15.00 på onsdagen och tillbaka på söndagen med ankomst senast kl. 15.00. 200 kr tur & retur för att åka med bussen. Syskonbandet erbjuder dig resesubvention på upp till 700 kr för den del av din resa som överstiger 500 kr. 

Deltagaravgift: 1.900 kr för del i dubbelrum, 2.400 kr för enkelrum. Barn 10-15 år 950 kr. De mycket kraftigt subventionerade priserna gäller för betalande medlem och för dig som deltar för första gången i evenemang med Syskonbandet. I priset ingår mat, logi, programinnehåll, ledsagning, lakan och handduk. Enskilt bidrag är därutöver möjligt att söka fram till anmälningsdatumet. 

Anmälan: Görs senast den 31 maj till Tina på Syskonbandets kansli tel: 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. 

Varmt välkommen med frågor och anmälan !