Vårens gemenskapshelg arrangerad av Kristna synskadades förening Syskonbandet blir i Jönköping och kommer kretsa kring föredrag och samtal om några av livets stora frågor och kristen tro. Helgen rubriceras ”Första dagen på resten av ditt liv” och riktar sig lika mycket till dig som är troende kristen sedan barnsben som till dig som inte har en kristen tro men har frågor om den. Kort sagt är helgen till för ALLA. Anders Marklund, ledaren för Alpha Sverige, gästar oss med inledande föredrag vilket varvas med samtal i grupp, gemenskap kring matborden och andra trevligheter.

Vi bor i enkel- eller tvåbäddsrum som alla har dusch och WC samt är utrustade med wifi. I priserna som uppges nedan är allt inkluderat under helgen: all mat, logi, lakan & handduk, program och tillgängliga ledsagare för alla som behöver det. Alla är välkomna, så även ledarhundar!

Tid: 22-24 februari. Vi startar med middag tillsammans kl 17 på fredagen och avslutar kl 15 på söndagen.
Plats: Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. Till Jönköping tar man sig enkelt med tåg eller buss, även med flyg, från alla vädersträck. Skolan är vackert belägen på höjderna ovanför staden och endast 10 min med buss eller bil från järnvägsstationen i centrum och lika nära är det till Jönköpings flygplats.
Pris: Följande subventionerade priser gäller för medlem och för dig som kommer med för första gången på arrangemang med Syskonbandet
Del i dubbelrum 850 kr och 1200 kr för enkelrum
För övriga gäller fullpriset 1200 kr för del i dubbelrum och 1500 kr för enkelrum.
Resesubvention erbjuds:
Syskonbandet står för den del av din resa som överstiger 500 kr och med maximalt 700 kr.
Anmälan: Senast den 1 februari 2013 till Tina Hanson tfn 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se.

Varmt välkommen med din anmälan eller om du har frågor!