Nu har du chans igen att vara med om en gemenskapshelg med Syskonbandet på distans, vilket gör att du kan delta var du än befinner dig. Den 5 – 7 mars äger denna gemenskapshelg rum och temat är Lärjungen. 

Jesus lärjungar upplevde glädje och sorg precis som vi, Jesu lärjungar idag. I bibelsamtal blir det reflektion om lärjungaskapet, om lärjungens ensamhet, såväl den valda som den oönskade, och om hur vi kan trösta och finna tröst i musiken. Det blir även en rolig lördagskväll i gemenskap, morgonandakter, bönetillfällen och på söndagen firar vi gudstjänst. Många blir det som medverkar, av föreningens medlemmar och personer i vårt nätverk. Alla som deltar får chansen att dela med sig. Vi hoppas på en upplyftande helg där vi ger och får ta emot av varandra i varm gemenskap! 

Du kan delta hela helgen, alltså vid samtliga programpunkter, Eller så väljer du ett eller några av tillfällena. Läs programmet här nedan och anmäl dig. 

Det är gratis att delta denna helg och alla är välkomna så passa gärna på att bjuda med en vän eller flera! 

Fredag 5 mars 

19.00 Lärjungaskap – bibelsamtal med Börje Eggfors  
20.30 Kvällsbön 

Lördag 6 mars 

10.00 Morgonandakt
15.00 Lärjungen och ensamhet – bibelsamtal med Erik Fröjmark
19.00 Gemenskapsafton 
20.30 Kvällsbön 

Söndag 7 mars 


10.00 Gudstjänst – predikan av Ronny Gilderskär 
15.00 Lärjungen och tröst – samtal om tröst i musik med Sofia Thoresdotter
16.30-17.00 Avslutning 

Anmälan: Efter att du anmält dig till denna helg, eller delar av den, så får du information om vilket nummer du ringer, och om hur du kopplar upp dig för att komma in till det gemensamma mötesrummet. Det kommer att vara enkelt att ansluta oavsett om du vill använda dator, smartphone eller vanlig telefon. Om det blir för få anmälda till en programpunkt så ställs den in och då får du som anmält dig veta detta någon dag i förväg. Anmäl dig senast måndag 1 mars till tina@syskonbandet.se eller 08-641 30 95. Du är välkommen att höra av dig till kansliet eller till styrelsen om du har några frågor om denna helg.

Gemenskapshelgen genomförs i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Varmt välkommen!