Tillsammans med Kristna Ashramrörelsen bjuder vi in till en helg av gemenskap och retreat på värmländska Sörgården den 11-13 mars 2022. 

Ashram innebär stillhet, återhämtning och bön både enskilt och tillsammans. Helgen kommer innehålla bibelstudium och nattvardsgudstjänst, samtal och bön i mindre grupper, sång och förstås härlig gemenskap runt matborden. Det ges också chans till meditation i tystnad. Bengt Ohlsson och Lilian Gustavsson från kristna ashramrörelsen i Sverige är med oss hela helgen och leder oss i Ashrams gemenskap. 

Vi håller till på Kristna Ashrams egen gård utanför Kil, 3 mil från Karlstad. Gården inbjuder till stillhet med sitt gamla hus, kapell och den lantliga omgivningen. Vi bor främst i dubbel- och flerbäddsrum. I mån av plats kan enkelrum tilldelas. Ledarhundar är välkomna. 

Du väljer själv om du deltar i alla programpunkter eller om du vill vara längre stunder i egen stillhet större delen av helgen. På ashram.kristnaashram.se kan du läsa mer om vad ett ashram innebär och om Sörgården. 

Tider: Vi startar med middag kl 18.00 på fredagen 11/3, kom gärna i god tid för att installera dig innan dess. Vi avslutar med lunch kl 13.00 på söndagen 13/3.

Resa: Adressen är Klaxås Sörgården 10, Kil. Det går bra att bli hämtad vid tågstationen i Fagerås eller i Kil. Syskonbandet subventionerar den del av din resa som överstiger 500 kr, maximal subvention på 700 kr. 

Deltagaravgift: 800 kr. Detta subventionerade pris gäller medlemmar i Syskonbandet och dig som deltar för första gången. Priset inkluderar all mat under helgen, övernattning, program och ledsagare som finns till hands. Du kan vid behov även söka Enskilt Bidrag fram till 13 februari. 

Anmälan: Senast 13 februari till tina@syskonbandet.se eller 08-641 30 95. Antalet platser är begränsat så vänta inte med din anmälan ! 

Varmt välkommen !