jul3jul1

Tips på julklappar som skänker glädje och som samtidigt stödjer Syskonbandet.

Syskonbandets CD ”Se solen igen”
Vår omtyckta skiva ”Se solen igen” fortsätter att sprida glädje! Detta blir en gåva som berör i både text, musik och sitt vackra taktila fodral. Pris 50 kr där varje krona går till Syskonbandet. Du kan få den inslagen för 20 kr extra och skickad hem till dig eller direkt till den du vill ge bort den till. Ett enkelt kort med din hälsning kan också medfölja presenten. Vi bjuder på portot.

Gåvogram Ge ett vackert gåvogram till den som redan har allt den behöver! Du väljer själv ett belopp (minst 100 kr) och om det ska vara en gåva till Syskonbandet eller till vår mission i Afrika. Vi skickar gåvogrammet till den adress du önskar. Kontakta Syskonbandets kansli för beställning.

Ge Syskonbandet en julklapp Skänk ett valfritt belopp till Syskonbandets verksamhet eller till vår mission. Beställ ett inbetalningskort från oss eller gör en insättning direkt på plusgiro 36449-7 eller genom att swisha 123 148 82 20.

Ge bort en prenumeration på vår tidning
Ett års prenumeration på vår tidning i valfritt format (CD, punktskrift, tryckt eller på e-post) för 250 kr.

Syskonbandets 100-års jubileumsskrift
Utkom 2008 och beskriver de första 100 åren med Syskonbandet. Finns som svartskrift, punktskrift och på Daisy med professionell inläsare, 50 kr.

Glädjens skola – min kallelse och glädje. Kerstin Strindbergs berättelse om skolan i Tabora, 50 kr. Inläst på CD eller svartskrift. Behållningen går till skolan i Tabora.

Vägen och viljan – Daisy Grönkvist. Inbunden (svartskrift). Om missionsarbetet i Tanzania, 50 kr.

Kontakta kansliet kansliet@syskonbandet.se eller 08-641 30 45 för beställningar eller frågor.

jul2