Är du i 14-årsåldern eller känner någon som är det, som skulle vilja åka på ”konfaläger” men som är osäker på hur det praktiska ska lösa sig för dig eller den personen som har en synnedsättning ? Kom med på Equmeniakyrkans kristendomsskola på Sjövik genom Syskonbandet !

Det riktar sig till alla som i sommar gått ut 7:an eller 8:an. För den som är lite äldre, redan gått kristendomsskolan eller konfirmation så finns möjligheten att gå fördjupningsåren. Syskonbandet ordnar så att ledsagare finns till hands för dig som är i behov av det så att du ska kunna känna dig trygg med orienteringen på plats och för att kunna delta fullt ut. Vi ser också till att undervisningsmaterial med mera finns tillgängligt på det sätt som fungerar bäst för dig. Du kan förvänta dig två intensiva veckor fyllda av glädje, allvar och undervisning om kristen tro !

Tidpunkt: 29 juni – 11 juli 2020
Plats: Sjöviks folkhögskola utanför Avesta i södra Dalarna
Pris: 4.050 kr för hela vistelsen. Tänkt på att möjlighet kan finnas för dig att söka bidrag hos din församling, kommun, hos Syskonbandet m.m.
Anmälan & frågor: I februari kommer Equmeniakyrkan ut med mer information och anmälningsperioden öppnas upp, men du är välkommen att höra av dig redan nu till Syskonbandet på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. För att vi ska kunna ordna med ledsagare och tillgängligt material behöver vi få veta om ditt intresse senast den 24 februari.