Den decemberhelg som var tänkt till Bollnäs styrs nu om till en heldag i Syskonbandets föreningslokal i Stockholm. Kanske har du nu möjlighet att vara med ? Alla är välkomna men antalet är begränsat – först till kvarn !  

Lördagen den 4 december kl. 10:00 – 20:00 bjuds du in till en gemenskapsdag i ljusets tecken ! Det blir en dag i samma tema med delar av inslagen som var tänkta för ljushelgen, såsom ljusgjutning, ljus- och bibelprat, och för de som är kvar på söndagen så tar vi oss tillsammans till en kyrka för att fira Andra Adventsgudstjänst. 

Ingen deltagaravgift utan denna dag med mat och program bjuder Syskonbandet på. Samma resesubvention gäller som vanligt – du ersätts för den del av din resa som överstiger 500 kr (maximalt 700 kronor i subvention). 

Möjlighet finns för några resandes att övernatta på kansliet redan från fredagen. Du som har långt att åka kan förstås också välja att boka övernattning annanstans istället. 

Utrymmet är begränsat så först till kvarn är det som gäller för att få en plats och vara med ! Anmäl dig  till tina@syskonbandet.se eller ring 08-641 30 95. 

Hoppas vi hörs och möts i mörkaste december för att lysa upp varandras dag !