Den 7-9 februari är det efter långt uppehåll äntligen dags för gemenskapshelg med Syskonbandet. Denna gång i Eksjö mitt i Småland!

Ljuset är temat för denna helg. När det är som mörkast ute eller i vårt inre så behöver vi ljuset som mest. Ljus är något som många av oss inte ser med ögonen men känner och känner till det gör vi ändå. Vi kommer prata om, och dela, våra erfarenheter av ljus i faktisk form och som metafor för vår tro och för Gud. Vi kommer också tillverka egna ljus.

Det är i trästaden Eksjö vi möts och den missar vi förstås inte att ta en tur i. Vi håller till på Eksjö Camping & konferens som drivs på kristen grund av en ekumenisk förening på orten. Gården ligger naturskönt intill en sjö, ändå är det nära till centrum. Vi bor främst i rum med 2 till 4 bäddar i gårdens vandrarhem och stugor. Duch och toalett finns nära rummen i korridoren. I mån av plats kan eget rum önskas. Som alltid kommer ideella ledsagare finnas till hands för att hjälpa dig i den mån du behöver. Ledarhundar är välkomna. På söndagen tar vi oss vidare till Sandsjöfors där vi firar och medverkar i Alliansmissionens gudstjänst. Det är den kyrka vår medlem Therese Petersson tillhör. Där äter vi också lunch innan vi gemensamt skjutsas de 2 milen till Nässjö som är Smålands stora järnvägsknutpunkt.

Varmt välkommen till denna helg av gemenskap i ljusets tecken!

Tid: 7-9 februari 2020. Start med kvällsmat kl. 17 på fredagen och senast 14.30 är vi vid Nässjö station på söndagen.

Resa: Till Eksjö går tåg och bussar. Från Nässjö tar man buss på en halvtimme vidare till Eksjö. Adressen till Eksjö Camping & Konferens är Prästängsvägen 5. Du har möjlighet att nyttja Syskonbandets resesubvention på den del av din resa som överstiger 500 kr (maxsubvention 700 kr).

Deltagaravgift: 1000 kr inkl helpension, program och tillgängliga ledsagare. Detta subventionerade pris gäller för betalande medlem och för dig som är med för första gången på evenemang med Syskonbandet. Möjlighet finns att söka Enskilt Bidrag senast 9 januari.

Anmälan: senast 9 januari till Tina på Syskonbandets kansli. Välkommen med din anmälan redan nu!