Den 12-14 oktober bjuder Syskonbandet, med Missionsgruppen i spetsen, in till en helg på vackra Helsjöns folkhögskola i Västergötland, med fokus på just Mission!

Helgen kommer bjuda på sång på olika språk, smak och rytmer från de länder i Afrika vi har anknytning till. Mission, vad angår det mig? Vad kan vi konkret göra i vår mission och kan hela Syskonbandet få missionsandan? Det är frågor vi kommer ställa oss i workshops om inre och yttre mission. Färsk rapport med säkert spännande berättande kommer vi också få från den grupp av Syskonbandare som då varit i Etiopien. Det blir gemenskap vid måltider och andakter och även nattvaka i bön för den som orkar!

Helsjöns folkhögskola och kursgård ligger naturskönt vid Texelbergets fot och Helsjöns strand, 6 mil från Göteborg. Skolan är knuten till Svenska kyrkan och köket använder i största möjliga mån rättvisemärkta varor. Alkohol är inte tillåtet på skolan. Ledarhundar är välkomna och tillgängligheten är god, dock förekommer backar på området mellan lokalerna vi tar oss emellan.

Resa
Gemensam buss kommer erbjudas tur och retur från Göteborg central till Helsjöns folkhögskola. Du betalar 250 kr för tur och retur. Bussen går från Göteborg C kl 15.00 på fredagen och är tillbaka på söndagen kl 14.30. Syskonbandet erbjuder dig resesubvention för den del av din resa som överstiger 500 kr (med maximalt 700 kr). För dig som tar dig med egen bil/taxi är adressen Helsjön 1, Horred.

Pris
Följande subventionerade pris gäller för medlemmar som betalat medlemsavgift och inkluderar all mat, logi, program och tillgängliga ledsagare.
Del i trebäddsrum 900 kr
Del i tvåbäddsrum: 1200 kr
Enkelrum 1500 kr
Barn 0-12 år: 600 kr
Lakan & handduk ingår inte men går bra att hyra för 80 kr.
Anmälan
Senast 12 september till Tina på Syskonbandets kansli, 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se. Samma datum gäller för dig som vill ansöka om enskilt bidrag för deltagaravgiften.

Alla är mycket varmt välkomna till denna inspirerande helg!