Efter över två års målmedvetet arbete är Syskonbanets skiva snart färdig! Texterna handlar om tro och om livet, många av spåren är djupt personliga berättelser som berör. Vi bjuds på både kör och solosång. Unga röster blandas med äldre och skapar ett färgrikt, musikaliskt möte. Titeln, Se solen igen, vill förmedla hopp och ljus. Skivan genomsyras av en tacksamhet över livet och Guds godhet.

Skivans primära vision är
• Att sprida information om Syskonbandet
• Att genomföra en dröm som individer och föreningen haft och som är till uppbyggelse för många
• Att skapa gemenskap medlemmar och generationer emellan

Köp och sälj skivan
12 fina sånger består skivan av. Med skivfodralet följer också ett 8-sidigt häfte med alla sångtexter och information om Syskonbandet. Denna skiva är en fin gåva att ge bort vid olika bemärkelsetillfällen och även om det just nu känns avlägset till Jul så vill vi redan idag tipsa dig om denna skiva som årets julklapp till nära och kära! Allt som kommer in på försäljning går oavkortat till omkostnaderna av skivans framställande och eventuellt överskott går till Syskonbandets verksamhet.

När skivan kommer ut till försäljning är styckepriset 169 kr, men Du får möjligheten att förbeställa till särskilt förmånligt pris.
5-19 skivor 125 kr/skiva
20 skivor eller fler 100 kr/skiva
Erbjudandet gäller fram till 30 september 2013 och minsta antalet är fem skivor för förbeställning. Köp för att ge som gåva eller sälj till förmån för projektet och Syskonbandet. Sätt in förtjänsten på Syskonbandets plusgiro 36449-7. Rekommenderade priser om du säljer vidare är
1 skiva 169 kr
2-4 skivor 150 kr/st
5 skivor eller fler 125 kr/st
Genom att köpa och att sälja skivor är du delaktig i uppfyllandet av visionen med projektet.