Kreativ helg med fokus på text- och musikskapande

Syskonbandet har bestämt sig för att äntligen producera en CD med alla våra förmågor! Som en aptitretare till det stora CD-projektet bjuder vi in till en kreativ text- och musikskrivarhelg på Liljeholmens folkhögskola första helgen i mars!

Hur skulle det vara att prova på att formulera tankar, tro och känslor till låttexter? Eller hur skulle det vara att prova på att sätta samman toner till en melodi som uttrycker det du känner? Detta får du upptäcka under helgen. Helgen är tänkt som en inspirerande start för att väcka allas kreativitet och målet är att kreativiteten fortsätter hemma och att förslag sedan skickas på texter, melodier eller hela sånger till den musik-CD Syskonbandet avser att producera. Det blir en intensiv skaparhelg men tid blir det också för andakt, sång och gemenskap.

Plats: Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa, 3,5 mil söder om Linköping
Tid:
Start fredag 2 mars kl 17. Avslut söndag 4 mars kl 14
För vem: Alla av intresse att prova på text- eller tonskapande!
Pris: För medlem som betalt sin medlemsavgift 2012 är helgpriset inklusive allt 980 kr för del i tvåbäddsrum och 650 kr för del i 4-bäddsrum. För övriga är priset 1400 kr för del i tvåbäddsrum och 900 kr för del i 4-bäddsrum. Varje rum har egen dusch och toalett samt ett gemensamt utrymme med soffa och pentry som delas med några av rummen. Lakan och handduk tas med själv eller kan hyras för 75 kr.
Resesubvention: Syskonbandet subventionerar den del av din resa som överstiger 500 kr, maximalt med 700 kr. Enskilt bidrag: Observera att du som är medlem kan söka bidrag hos Syskonbandet för att delta i evenemanget. Nästa ordinarie ansökningsdatum är den 1 mars men till just denna helg kan du ansöka fram till den 3 februari för att garanteras svar före sista anmälningsdag.
Anmälan: Anmäl dig senast den 10 februari till Tina Hanson på 08-641 30 95 eller tina@syskonbandet.se.

VÄLKOMMEN!