Den 11-13 november är det äntligen dags för temahelgen ”Hur är det att vara kristen och synskadad?”, denna gång i Norrland och vi håller till på Mellansels folkhögskola utanför Örnsköldsvik!

Vi möts i gemenskap och delar våra erfarenheter av hur det är att vara troende och leva med en synnedsättning sedan födseln eller nyligen kommen. Vilka är dina erfarenheter? Vilka bemötanden har du stött på i kristna sammanhang? Vad tänker du om helande? Vad säger Bibeln om funktionsnedsättningar? Frågor som dessa och erfarenheter i temat bär många av oss på och denna helg får vi i seminarium och samtal dela dessa med varandra. Vi får vara med om en workshop i kyrkohistoria, lära oss om kristna förebilder som varit blinda, och fira gudstjänst tillsammans.

Mellansels folkhögskola är EFS:s skola med bland annat kantorsutbildning och gospellinje och med norrländska naturen runt knuten. Vi kommer bo i deras alldeles nyrenoverade och ombyggda konferensbyggnad Tingsan med hotellrum, restaurang och lokaler som alla är tillgängliga på olika vis. Vi bor i enkel- eller dubbelrum, alla med egen dusch och toalett.

Tid: 11-13 november. Incheckning ca kl. 16 på fredagen och start med middag kl. 17.00. Söndagen avslutar vi efter gudstjänst och lunch i Örnsköldsvik och resa kan planeras därifrån ca kl. 14.
Pris: 780 kr. Detta subventionerade pris gäller alla medlemmar i Syskonbandet och dig som för första gången kommer med på våra aktiviteter. I priset ingår helpension, lakan & handduk och tillgängliga ledsagare.
Resa: adressen är Mellansels hotell & konferens, Tingshusgatan 6, Mellansel. Från Örnsködsvik är det 3,5 mil och från Örnsköldsviks flygplats 5 mil. Syskonbandet erbjuder dig resesubvention för den del av din resekostnad som över går 500 kr, med maximalt 700 kr.
Anmälan: Senast den 11 oktober till Tina på telefon 08-641 30 95 eller e-post tina@syskonbandet.se. Du är varmt välkommen att höra av dig redan nu för anmälan eller om du har frågor!