Här får du tips på julklappar att ge bort samtidigt som du stödjer Syskonbandet och sprider glädje till många!

Gåvogram
Ge ett vackert gåvogram till den som redan har allt den behöver! Du väljer själv ett belopp på minst 100 kr som går till Syskonbandets verksamhet eller till vår mission i Afrika. Vi skickar gåvogrammet till den adress du önskar.

Syskonbandets CD ”Se solen igen”
Vår omtyckta skiva fortsätter att sprida glädje. Detta blir en gåva som berör i både text, musik och sitt vackra taktila fodral. Du köper den nu för 100 kr där varje krona går direkt till Syskonbandet. Du kan få den inslagen för 20 kr extra och skickad hem till dig eller direkt till den du vill ge bort den till. Ett enkelt kort med en hälsning från dig kan också medfölja presenten. Porto tillkommer.

 Årsprenumeration på tidningen Syskonbandet
Ge bort en prenumeration på vår tidning till någon som själv inte är med i Syskonbandet. Ett års prenumeration på vår tidning i valfritt format (CD, punktskrift, tryckt eller på e-post) för 200 kr.

Ge Syskonbandet en julklapp
Skänk ett valfritt belopp till Syskonbandets verksamhet eller till vår mission och våra systerföreningar i Tanzania, Etiopien och Kongo-Kinshasa.

För att garanterat få julklapp skickad hem till dig eller någon annan före Jul behöver du ha kontaktat Britt-Marie på kansliet för beställning senast den 18 december. Ring 08-641 30 45 eller maila kansliet@syskonbandet.se.

Insättningar kan göras på Plusgiro 36449-7 eller Swish 123 148 82 20. Eller berätta vid beställningen att du vill ha ett färdigifyllt inbetalningskort hemskickat.